Alles over glas

Welke soorten hebben we?

 

  • Enkelglas is glas wat bestaat uit slechts 1 glaslaag, waardoor dit soort glas een stuk voordeliger is dan dubbel glas. Enkelglas is verkrijgbaar in verschillende soorten en op maat te maken.
  • Veiligheidsglas is een extreem sterke glassoort. Deze glassoort is erg geschikt voor locaties waar veiligheid van groot belang is. Deze glassoort is in verschillende soorten en maten verkrijgbaar, waardoor er altijd wel een soort is die aan uw wensen voldoet.
  • Dubbelglas is een hele sterke en populaire glassoort. Het zorgt voor ideale isolatie en goede geluidsdemping. Dubbelglas is een van de meest gebruikte glassoorten, waardoor er vele verschillende varianten te verkrijgen zijn.
  • Triple/driedubbel glas is een hele sterke en bijzondere glassoort. Deze glassoort bestaat uit drie glaslagen met daartussen twee ruimtes die gevuld worden met gas. Hierdoor heeft dit glas een zeer hoge isolerende waarde.
  • Voorzetramen zijn ramen die als extra raam op een gemakkelijke manier voor uw huidige raam bevestigd kunnen worden. Voorzetramen zijn een eenvoudige oplossing voor het beter isoleren van uw woning. Daarnaast zijn voorzetramen in verschillende stijlen te verkrijgen, waardoor er altijd wel een goede oplossing is die bij uw woning past.
ventilatierooster
  • Ventilatieroosters zijn een hele goede oplossing voor een beter doorluchting van uw huis. Zo creĆ«ert u binnenhuis een gezonder leefklimaat. Voor iedere woning is er wel een bijpassend ventilatierooster te verkrijgen .
  • glas in lood 015
    Glas in lood is een mooie toepassing voor uw raam. Met glas in lood kunt u uw woning een zeer uniek karakter geven. U kunt kiezen voor een ontwerp dat al bestaat, maar het is ook mogelijk om zelf een ontwerp aan te leveren voor uw glas in lood. Hiermee krijgt u pas een echt unieke uitstraling van uw ramen!

Geef een reactie